Na de verkiezingen

Na de verkiezingen komt altijd de periode van coalitievorming. Partijen dansen om elkaar heen om te kijken wie met wie mag gaan besturen. SAMEN vindt het vooral van belang dat we aan de slag gaan en zoals steeds al gezegd zijn de verschillen niet zo groot. 

CDA heeft als grootste partij het voortouw mogen nemen en heeft het proces bepaald. Een verkenner is met de partijen gaan praten over wat ze willen. Wij hebben echter onze vragen afgelopen donderdag na de installatie van de raadsleden beantwoord in de openbare vergadering. 

Onze bijdrage in die vergadering willen we u niet onthouden:


Lees meer

2 zetels

Bij de verkiezingen van 21 maart 2018 heeft SAMEN 2 zetels behaald. Miranda Verdouw en Maurits Habraken zullen deze zetels in nemen. 

Lees meer

We doen mee!

Om mee te mogen doen aan de verkiezingen op 21 maart 2018 voor de gemeenteraad onder de naam SAMEN moesten wat formaliteiten geregeld worden. Onlangs heeft het Centraal Stembureau bepaalt dat de naam SAMEN gebruikt mag worden voor de verkiezingen. Die naam zal dus boven de lijst verschijnen op de stembiljetten!

Lees meer

2018: We gaan het SAMEN doen!

Op 21 maart 2018 is het eindelijk zo ver. Bij de gemeenteraadsverkiezingen doen we mee met SAMEN, de nieuwe lokale politieke partij. Lijsttrekker Miranda Verdouw wordt op de kandidatenlijst gevolgd door Maurits Habraken en Robin Liebreks. SAMEN gaan we proberen om te zoeken naar de verbinding tussen de partijen, de inwoners, de verenigingen en ondernemers. SAMEN kunnen we Geldrop-Mierlo nog mooier maken!

Lees meer

Wie zijn SAMEN?

Miranda Verdouw en Maurits Habraken hebben in de periode 2010-2014 voor de SP in de fractie gezeten in de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo. Nu vormen ze samen met een groot aantal nieuwe mensen een uitstekend team om deel te gaan nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. 

Lees meer