Coronasteun voor ondernemers

Alle ondernemers, die getroffen zijn door corona-maatregelen en minimaal 15 weken verplicht gesloten waren, komen in aanmerking voor een gemeentelijke ondersteuning.Tijdens de raadsvergadering heeft SAMEN met VVD, D66, GroenLinks en PvdA een motie ingediend om de wethouder te bewegen om alle ondernemers die getroffen zijn gelijk te behandelen, of ze nu in het centrum van Mierlo of Geldrop zitten of daar buiten.

Het heeft wat moeite gekost, maar we zijn er samen met de wethouder uitgekomen dat dit de beste oplossing zijn. Het voorstel is dan ook uiteindelijk unaniem aangenomen. Mocht je vragen hierover hebben? Schroom niet om een berichtje te sturen.

Eindhovens Dagblad – 1 mei 2021
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *