SAMEN haalt hoger tarief na verhuizing bij Milieustraat van tafel

SAMEN heeft in de raadsvergadering van 23 maart met de VVD Geldrop-Mierlo aangekaart dat het niet klopt dat mensen na een verhuizing meer bij de milieustraat zouden moeten betalen, omdat de vorige bewoners al een aantal keren vuil gestort kunnen hebben.

Het is namelijk zo dat het tarief na 6 bezoeken flink omhoog schiet. Dat wordt echter op adres geregistreerd en niet op de bezoeker. De voltallige raad, maar ook de wethouder, erkenden dat dit een fout was en dat dit zo snel mogelijk opgelost moet worden. De wethouder heeft toegezegd dit te gaan doen en komt in de eerstvolgende commissievergadering erop terug om aan te geven hoe ze denken dit op te gaan lossen.

Door deze toezegging hebben we besloten de motie, die we opgesteld hadden, niet in te dienen. In de motie stond overigens vermeld dat de kosten na 6 bezoeken aan de milieustraat behoorlijk zijn. D66 Geldrop-Mierlo wilde daar nog wel over kwijt dat zij en een groot deel van de raad daar volledig achter staan. Zoals bekend is SAMEN daar zeker geen voorstander van!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *