Actie in de Speeltuin

Vanmiddag is Fractievoorzitter Miranda Verdouw met Ingrid en haar dochters Rosa en Amber naar Speeltuin De Viking. Het Eindhovens Dagblad kwam foto’s maken van Rosa die met haar rolstoel niet kan spelen met haar leeftijdsgenoten. Tijd dus om de speeltuin aan te passen zodat dat wel kan gebeuren.

We hebben als SAMEN Geldrop-Mierlo het voortouw genomen om een motie in te dienen (gesteund door alle andere partijen) om de wethouder te vragen met een voorstel te komen om de speeltuin aan te passen.

Inmiddels hebben we begrepen dat de eerste stappen bij de gemeente al gezet zijn. We kijken uit naar het voorstel. En natuurlijk naar het Eindhovens Dagblad van komende dinsdag waar het verhaal van Rosa in zal staan. 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *