Milieustraat blijft te duur

En ook dit jaar wil de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo de tarieven van de milieustraat niet verlagen. De afgelopen jaren hebben SAMEN en VVD steeds weer bij de behandeling van de begroting de absurde bedragen bij de milieustraat ter discussie gesteld. Ook afgelopen donderdag tijdens de behandeling van de begroting voor de jaren 2022 tot en met 2025 hebben deze partijen dat gedaan.

Helaas, de raad vindt het sympathiek, maar wil er niets mee doen.

Zoals het er nu voorstaat gaan we begin 2022 in de raad eindelijk de discussie hierover echt aan. Maar ja voor de inwoners lost dit dus niks op. Het komende jaar blijven de tarieven sowieso te hoog! En daarna moeten we nog maar zien hoe het zich gaat ontwikkelen. SAMEN zal in ieder geval blijven aankaarten dat de absurde bedragen (tot 80 euro per keer) bij de milieustraat verlaagd moeten worden.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *