Nummer 20: Marielle Verdouw – de Vet

De kandidatenlijst bestaat mensen uit heel Geldrop en Mierlo. De nummer 20, Marielle Verdouw – de Vet, is opgegroeid in Braakhuizen-Zuid en heeft daarna in het Centrum en Braakhuizen-Noord gewoond en is nu alweer 6 jaar woonachtig in de Coevering. Ze kent enorm veel mensen en nog meer mensen lijken haar te kennen. Ze is werkzaam op Winkelcentrum Coevering in haar eigen Nagelstudio en Opleidingscentrum. Al lange tijd is Marielle zeer dicht betrokken bij de politiek en heeft zij een duidelijke mening over tal van onderwerpen. Naast werk en politiek zet zij zich gepassioneerd in om slachtoffers van LHBTI-geweld en discriminatie te ondersteunen als voorzitter van de Dusty Foundation en is zij voorzitter van Geldrops Pride.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *