Nummer 1: Miranda Verdouw

En dan onze lijsttrekker, Miranda Verdouw. Miranda is sinds 2010 actief in de politiek van Geldrop-Mierlo, eerst als raadslid voor de SP, daarna als wethouder en de afgelopen 4 jaar was ze het gezicht van SAMEN. Uiteraard staat ze deze keer weer bovenaan de lijst. Mocht de mogelijkheid zich voor doen om als wethouder aan de slag te gaan dan zal ze dat natuurlijk heel graag gaan doen. En als dat onverhoopt niet gaat lukken neemt ze ook graag plaats in de gemeenteraad.

Dag in, dag uit is ze met inwoners in gesprek over dat waar ze tegenaanlopen. Ondanks dat ze nu 12 jaar actief is in de politiek is de passie om Geldrop-Mierlo nog mooier te maken nog volop steeds aanwezig.Miranda kan omschreven worden met de volgende woorden: open, eerlijk, toegankelijk en authentiek. De woorden die ook de partij SAMEN kenmerkt.

Share

One thought on “Nummer 1: Miranda Verdouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *