Natuurlijk is SAMEN voor veilige wijken!

Tijdens de raadsvergadering gisteren lag ineens een voorstel van de coalitiepartijen op tafel over een extra ontsluitingsweg voor Luchen. Natuurlijk vindt ook SAMEN het heel belangrijk dat onze wijken goed toegankelijk zijn, zeker in geval van calamiteiten.

In het voorstel staat dat de coalitiepartijen het heel belangrijk vinden dat alle wijken minimaal 2 ontsluitingswegen hebben. Maar helaas is Luchen niet de enige wijk waar dat niet het geval is. Ook Hulst is uitermate slecht ontsloten. Een voorstel dus van SAMEN om Hulst aan het voorstel toe te voegen werd niet overgenomen. De reden die gegeven werd was dat dat geen nieuwe wijk is. Waarop wij onszelf natuurlijk afvragen hoe het kan dat veiligheid belangrijker is voor nieuwe wijken dan voor oudere wijken. Helaas hebben we daarop geen antwoord gekregen.

De wethouder zegde toe de motie uit te zullen voeren (helaas dus zonder de toevoeging van Hulst). Maar met die toezegging was voor SAMEN de motie overbodig en daarom hebben we dus tegengestemd.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *