Kiosk voor Mierlo

Al voor de fusie van Geldrop en Mierlo is de inwoners van Mierlo een nieuwe kiosk beloofd. De oude was immers afgebrand. Na veel te lange tijd ligt er nu eindelijk een prima voorstel voor om een mobiele kiosk aan te gaan schaffen. Een groep vrijwilligers heeft aangegeven hun schouders eronder te gooien om de hand- en spandiensten te gaan verlenen. Die mensen zijn opgestaan om dit te doen omdat die kiosk echt iets toe gaat voegen aan de activiteiten in Mierlo.

Een aantal politieke partijen is van mening dat die kiosk net zo vaak in Geldrop moet staan als in Mierlo. Wij zijn ervan overtuigd dat de vrijwilligers tot veel bereid zijn en in goed overleg zal de kiosk ook vast regelmatig in Geldrop te zien zijn. Maar als in Mierlo iets te doen is mag dat wat ons betreft zeker voorrang hebben. Het is natuurlijk hoogst opmerkelijk dat er nooit een vraag in Geldrop geweest is tot er nu het voorstel ligt om het eindelijk in Mierlo te gaan realiseren.

Nog opmerkelijker vindt SAMEN het dat er politieke partijen zijn die bij vrijwilligers af willen dwingen dat zij hun vrije tijd ook maar ergens anders in moeten gaan zetten dan waar ze zich voor aangemeld hebben. Wij zijn de vrijwilligers dankbaar dat ze